Otvorili smo sezono špargljev. Kdo jih nima rad?!? Jaz jih obožujem … ampak le, če niso ravno vsak dan na mizi ;).
Ker sem pred časom za Veliko noč naredila res odlično LCHF pito, sem se ponovno odločila, da tudi iz špargljev poskušam narediti nekaj podobnega, le da tokrat naredim malo drugačno testo. Le to vsebuje ocvrto svinjsko kožico oziroma drugače rečeno HRUSTLJAVČKE. Poznate? Pri nas doma jih radi hrustamo vsi. Tudi najmlajša, Jerca. Seveda pade kakšen na tla tudi za psičko Lori ;). Okusne hrustljavčke najdete tule. Oziroma jih prodajajo pri najboljšem sosedu.
Mandljevo, lešnikovo moko in indijski trpotec lahko kupite v spletni trgovini Pajs brez obresti.
Medtem, ko se testo peče naredimo maso. Pečemo cca 35- 40 minut. Dober tek.Sestavine
Navodila