Seks, otroci in … = “starševski seks”

by Nataša
seks in otroci

Se še spomnite tistih dni, ko sta se s partnerjem na začetku vajinega ljubezenskega razmerja mečkala vsepovsod in kjerkoli se je dalo? Ne vem, moj spomin je že malo slab in se teh stvari že kar malo megleno spomninja. Včasih se celo sprašujem: Ma, sva bila to sploh midva? Ali je bilo to s kom drugim …khmmm… pustimo podrobnosti….

No, potem pa pridejo otroci in  … včasih se vprašaš: “Aaaaa… kaj je že to?”

Veste zakaj so super uporabne risanke, you tube, računalniki in televizija? Najbolj seveda pridejo prav, ko se želimo starši zjutraj naspat in jim pač dovolimo, da buljijo v ekran, katerikoli že… od računalnika, od telefona ali pač TVja. Seveda, če so že toliko stari. Jerca še ne gleda risank, na žalost. Rada pa pogleda telefon, pesmice. In priznam, za 2 letnico super obvlada drsenje po ekranu. Skoraj bolje kot jaz. Ampak vedno potrebuje koga zraven, da nadzira njena dejanja, saj zelo hitro stisne tudi kaj, kar ni ravno zabavno potem spravit nazaj v prvotno stanje.

In zakaj še pridejo zelo zelo prav te naprave? Za tisti najin čas, za “starševski” seks. Za enega  na hitro.

Danes sva si privoščila seks po starševsko. Saj veste, enega “kvikija”. Uroš je moral iti ob 20.00 v službo, notri smo prišlo ob 19.30 in ker nama ni preostalo drugega, sva uporabila zgornjo rešitev. Naročila sva Jaki, da naj Jerci predvaja na računalniku za 10 minut nekaj, karkoli, samo, da jo bo zanimalo. In ker Jaka ni več majhen otrok, ga je zanimalo zakaj. Seveda mu ne moreva reči, da rabiva čas za enega na hitro, sva mu pač rekla, da se morava nekaj pogovorit. Sicer sem mislila, da ne bo uspelo, sej ponavadi ne ostane pri enem zakaj, zanima ga še kaj in o čem in spet zakaj? In milijon vpršanj, da ponavadi mine tisti čas, ki bi ga lahko izkoristila.

Ja, priznam, ne bi rabila celih 10 minut, starševski seks ne traja tako dolgo, naj vas potolažim. Starševski seks je tisti seks, ko je predigra že to, da ti mož pokaže z enim prstom na svojega, z drugim pa splanico. Ali pa te na skrivaj zagrabi za rit in ti zašepeta v uho: A greva v kopalnico na hitro? To je to. Potem pa z eno nogo držiš vrata kopalnice, ker nimaš časa poiskat ključa (ki ste ga zaradi varnosti nekam skrili, kam pa se seveda ne ve) in se trudiš opraviti vse res kar se da strastno in predvsem hitro. Pa kljub temu imaš občutek ali da eden izmed otrok kuka skozi ključavnico ali pa da bo vseeno pogledal skozi vrata.

Starševski seks je to, ko se pokrijeta z dekno, kljub temu, da je notri 30 plus stopinj, saj nikoli ne veš kdo bo vdrl v spalnico ravno v trenutku, ko sta si privoščila malo “masaže”. Ni ravno vrhunska akcija, ampak vsaj prešvicana sta fino oba.

Včasih je starševski seks zelo romantičen, saj v ozadju žlubodra muzika “Johny, Johny … Yes papa?” in ko jo ne slišiš več, veš da je romantike konec. In to prav na hitro. Mulčki so hitri, ko ni treba.

Če pa si res vzameš čas in se imaš čas še sleči do golega, pa ponavadi iz sexy modrca za dojenje pade še kaka drobtina ali celo kaj hujšega, kar je res pika na i tvojemu seksapilu.

Se je zgodilo enkrat, da sva si malo privoščila jutranjega crkljanja, saj sta otroka  gledala TV (ali kaj drugega) in ko sva se tako stiskala pod kovtrom, sem na stegnu začutila še nekaj toplega, mehkega in malo kosmatega. Najprej sem mislila, da je Uroš nabavil kakšno novo igračko (ja, ok, nisem najbolje pomislila, vem), potem pa začutim še nekaj mokrega in ugotovim, da se nama je pridružila še psička in me je začela lizati po nogi. Pa ne moreš verjet!!! Madam je mislila, da bomo malo podaljšali spanje in ker gre vedno pod kovter k tistemu, ki spi, se je usidrala direktno pri nama.

In ja, otroke se nekako še da nasračkati za tistih par minut miru, ampak vam povem, da psa pa ni šans. Odkar imamo Lori, je pokrivanje z dekno ali zapiranje vrat pred njo mission impossible. Ko včasih zapreva vrata, začne skakat po vratih in praskat in cvilit. Če jo spustiš v sobo, pa gleda vate in zraven še malo zavrti glavo vstran, kot da bi ti govorila: Kaj pa jaz? in če si dokaj “normalen”, ne moreš. Pač ne gre. Pri njej pa moderna tehnologija žal ne pali.

Pa ok, vse se da, če se hoče, mar ne? Velikokrat si čez dan reees želiš, ampak ni časa in ni miru, zvečer, ko pa bi lahko, pa oba padeta dol. Oziroma pri nas Uroš pade takoj v trdno spanje, samo da se uleže. Jaz pa tudi nimam toliko energije, da bi po napol nezavestem možu skakala zvečer.

Sicer dvomim, da boste delili svoje peripetijejavno, ampak mogoče se boste pa našli tudi v tem zapisu…

Želim vam veliko ljubezni, take in drugačne.

 

 

 

 

Preberi tudi