14 top idej za darila za valentinovo

by Nataša
14 top idej za darila za valentinovo

Sicer po moji “raziskavi” na Instagramu niste ravno navdušeni/e nad praznovanjem valentinovega. Sama pa sem zagovornik tega, da moramo tudi najmanjšo priložnost izrabiti za praznovanje. Ne glede na to iz kje izhaja. In zato tudi valentinovo izkoristim za zabavo. Če ne drugače, pa takrat malo ustvarjamo ali kaj sladkega spečemo. Včasih so darila, ki dejansko niso kupljena, ampak se za njih drugače potrudimo, bolj cenjena kot pa draga darila. Spodaj sem izbrala 14 top idej za darila za valentinovo za naše moške (ki so po mojem mnenju zabavna in ob katerih se bosta oba zabavala).

Zadnjič sem spraševala Uroša katere so tiste stvari, ki mu veliko pomenijo in s katerimi ga lahko kdaj razveselim in pocrkljam. Eden izmed njegovih odgovorov je bil tudi – darila. Glede na to, da je precej skromen in nezahteven človek, sem bila prav presenečena. In glede na to, da sem mu včasih (ko je naša družina štela le 3 člane) pogosto kaj kupila ali pripravila kakšno presenečenje, sem dobila kar malo slabo vest, hkrati pa sem se tudi zavedala, da sem ga dejansko kar malo zanemarila zadnja leta. Zato se bom letos potrdila in mu pripravila presenečenje za valentinovo (no, pa tudi moji trije otročki dobija kakšno malenkost).

Vsi vemo, da nikoli ni bistvo v znesku ali velikosti darila, ampak v tem, da človek, ki mu nekaj podarimo, dobi občutek, da nam je mar. Da ve, da nam veliko pomeni in da se počuti ljubljeno.

Zato je tukaj 14 top idej za darila za valentinovo, za katere (v večini) ti sploh ne bo treba zapravljati. In upam, da ti bo kakšna ideja prišla prav.

1. Začnimo kar s seksom. Jutranji seks. Kdo se ga ne bi branil? In mogoče te tudi zaradi tega popoldan preseneti s kakšnim lepim valentinovim darilom tudi on.

Če pa nisi za jutranje aktivnosti, pa v njegovo aktovko ali avto podtakni svoje spodnje perilo in zraven pusti nagajivo sporočilo ter pripis, da naj si popoldan (za tiste brez otrok) ali zvečer (za nas, ki imamo otroke) vzame čas. Kaj bosta počela, pa naj zanj ostane še skrivnost.

Izbiraš lahko med spodnjimi idejami za darilo za valentinovo:

2. Pripravi svojemu dragemu njegov najljubši obrok. Kar doma. Lahko je to večerja, posladek po večerji, …

3. Igrajta se igro “ugani okus”. Pripravi nekaj okusnih (in manj okusnih) jedi (ni potrebno, da jih kuhaš, uporabi kar imate doma ali pa za štos kupi kakšen frutek), zaveži partnerju oči in mu jih ponudi. Naj ugiba kaj si mu ponudila. Zabava zagotovljena.

4. Pripravi večer družabnih iger. Izberi tisto, za katero veš, da se bosta ob igranju oba zabavala. Zraven pa pripravi kakšen prigrizek in pijačo.

5. Pelji ga na izlet v neznano. No, ti boš seveda vedela kam ga pelješ. Zanj pa naj bo to presenečenje. Jaz osebno bi ga peljala zvečer na nočno sankanje ali na nočni pohod z lučkami na zasneženi hrib. Po možnosti in če je za (in seveda, če zdrži), naj ima med vožnjo zavezane oči.

6. Če je tvoj dragi športni navdušenec, ga povabi na športni dan. Skupaj preživita dan v naravi ali pa rezerviraj uro plezanja (to ni ravno poceni), uro jahanja ali nečesa, kar si on že nekaj časa želi, pa ni imel za to časa.

7, Masaža oziroma spa večer. Redkokateri moški se bo branil masaže. Pripravi romantično vzdušnje, nekaj svečk, olje za masažo in naj se razvajanje začne. Seveda je alternativa tudi ta, da ga pelješ na masažo v dvoje. Ali pa na VIP savno za dva (tu imate res ogromno ponudbe).

8. Podari mu pismo z boni. Bone napiši sama. Npr. dve uri popoldanskega spanja. Čas za šport. Čas za gledanje televizije oz. športa v miru (seveda vsako dejavnost oziroma nedejavnost časovno omejiš, haha). Bon lahko vnovči kadarkoli želi. Le pazi, da mu ne ponudiš preveč ;). In da ne boš šla čez svoje meje.

9. Če se rada zabavata ob igrah kot je lov za zakladom, mu pripravi poseben lov na darilce. Po stanovanju nalepi listke z navodili in naj se igra detektiva. Jaz bi v tem primeru podarila kar sebe ;). Ampak seveda se mora do takega zaklada zares potruditi.

10. Poznaš akrojogo? No, ne želim, da se kaj poškodujeta, ampak lahko si pa skupaj pogledata kakšen video na internetu in poskušata katerega od prikazanih položajev izvesti sama. Takega, ob katerem si ne bosta česa polomila.

11. Darilo iz erotične trgovine. Kupi si sexy oblačilo in ga zvečer preseneti (v erotični trgovini Gtočka prejete pakete diskretno zapakirajo, kar pomeni, da nihče ne ve kaj ste prejele in zato bo presenečenje zagotovo uspelo). Ali pa kupi erotično igro – TU imaš ogromno izbire. Jaz sem nazadnje naročila Erotično igro Fetish Seductions in komaj čakam, da jo uporabiva.

12. Če ga imaš zares rada, mu lahko napolniš avto z gorivom (malo heca za prvi del stavka). In mu za dobro jutro pustiš še poredno sporočilce na volanu.

13. Ideja za tiste ženske z moškimi, ki so se pripravljeni pogovarjati tudi o malo globljih stvareh (meni osebno res top ideja) – vision board. Skupaj ustvarita vision board – kamor nalepita, narišeta, napišeta, … kaj vse si želita doseči skupaj kot par v tem letu ali v naslednjih dveh letih. S tem se ne boš samo povezala s partnerjem, ampak bosta tako tudi izboljšala komunikacijo.

Preberi si – 12 pravil komunikacije v partnerskem odnosu.

14. Naredita “date jar” oziroma lonček idej za zmenke. Skupaj napišita kakšne zmenke si želita, kam vse bi še šla, kaj bi počela na zmenkih, … vsako idejo zapišita na en listek ter ga shranita v poseben lonček. Ko ne bosta imela ideje kaj bi počela in kam bi šla, bosta samo vzela ven enega izmed listkov in ….

Naj bo letošnje valentinovo nekaj posebnega, da bo ostalo obema v spominu.

Če skrbita za svoj vitki stas in bi se vseeno rada pocrkljala, mu lahko narediš VALENTINOVO PANNA COTTO – LCHF.

Za ustvarjanje z otroki pa ideja – VALENTINOVI SRČKI NA PALČKI.

Preberi tudi