Top 12 zabavnih in romantičnih iger za pare

by Nataša
12 romantičnih in zabavnih iger za pare

Zabava mora biti. Tudi v partnerstvu. In tudi, če sta že kar nekaj časa skupaj. Ko nam zmanjka idej ali energije in ne vemo kaj bi počeli, se spomnite na kakšno od spodnjih zabavnih in romantičnih iger za pare. Le te lahko pomagajo okrepiti partnersko vez in v odnos dodajo pridih zabave in vznemirjenja.

Ne glede na to, ali praznujete posebno priložnost ali pa samo želite preživeti zabaven večer ali noč, so te zabavne in romantične igre za pare odlična priložnost za povezovanje.

Tukaj je 12 najbolj zabavnih in romantičnih iger za pare:

1.“Never Have I Ever” ali “Nikoli nisem …” – prilagodite si jo po svoje tako, da postavljajte vprašanja o preteklih izkušnjah, željah in skrivnostih drug drugega. To lahko privede do obilice smeha, pa tudi do kakšnega prepira, ampak na koncu bosta zagotovo našla skupen jezik in končala v intimnem pogovoru.

2.“Dve resnici in laž” – Vsak od vaju izmenično pove tri izjave o sebi, s ciljem, da bi partnerja prepričali v laž. Ta igra lahko razkrije nove stvari drug o drugem ter spodbuja komunikacijo in zaupanje.

3.“Resnica ali izziv” – to igro lahko igrate na romantičen ali nagajiv način, odvisno od tega, kaj vam in vašemu partnerju ustreza. Izbirata med odgovorom na osebno ali neprijetno vprašanje (resnica) ali izvedbo drznega dejanja (izziv).

Nekaj primerov vprašanj: Kako bi se počutil, če bi me ujel med samozadovoljevanjem? Kaj je tvoja največja skrivnost? Če bi lahko spremenil eno stavr na svojem telesu, kaj bi to bilo? S katero slavno osebo bi seksal? Kaj je bil najhujši dan v tvojem življenju? Kaj je najbolj nora stvar, ki si jo naredil za svojo punco? Kaj je najbolj otročja stvar, ki jo še vedno počneš? Če bi lahko zamenjal en dan z nekom, s kom bi ga?

4.“Ljubezenski kviz” – Z zabavnim in interaktivnim kvizom preverita svoje znanje o tem, kaj je drug drugemu všeč, kaj ni všeč in lahko vključite tudi kakšno vprašanje iz preteklosti. Vprašanja si lahko izmislite sami ali kot izhodišče uporabite vnaprej pripravljen kviz.

5.“Igranje vlog” – Vživite se v lik in odigrajte romantičen ali smešen scenarij. To je lahko zabaven način, da pobegnete od realnosti in v svoj odnos vnesete nekaj humorja in vznemirjenja. Lahko pa zaigrate lik iz filma in naj partner ugiba kateri lik igrate.

6. Lov na zaklad. Lahko ga igrate tako, da “zaklad” pripravite vi (kakšno darilce, sladkarijo, …) lahko pa ste na koncu “zaklad” vi. Polepite stanovanje z listki in na listke napišete kje se skriva naslednji listek. Lahko seveda na vsaki vmesni postaji čaka tudi majhno presenečenje.

7. Oko za oko. V tej igri si gledata v oči in izgubi tisti, ki prvi pogleda stran. Krasna igra za pare, ki so skupaj že vrsto let in iščejo načine za obnovo strasti in intimnost v njunem odnosu. Kazen za tistega, ki izgubi, pa naj bo zares zabavna.

8. Masaža z zavezanimi očmi. Seksi igra, ki vaju bo zagotovo povezala. Lahko zavežete oči sebi in ga masirate z zavezanimi očmi. Lahko zavežete oči partnerju ali pa imata oba zavezane oči.

9. Slači poker. Tisti, ki izgubi, si mora sleči en kos oblačila. Prej seveda določita pravilo po kakšnem vrstnem redu bosta šla.

10. Ustvarita ljubezensko platno na telesu drug drugega. Potrebujete pralno podlogo in npr. jedilne barve ter smetano. Ali čokolado. Kako boste jedilno barvo s smetano spravili s telesa partnerja, pa prepustite domišljiji.

11. Partnerski igri – Midva skupaj v vsem (ta igra vsebuje  81 vprašanj, od tega je 20 izzivov s poglobljenimi temami, ki jih tudi terapevti postavljajo svojim klientom na terapijah. Delujejo izredno povezovalno, nekateri pari pa poročajo, da so se končno pogovorili o temah, pri katerih se vedno zapletejo v konflikt ali o njih ne upajo spregovoriti drugače.) in Stran z rutino (set vsebuje 81 kartic, od tega je 20 zabavnih izzivov, ki bodo še dodatno popestrili vajin odnos. Igra je lahko čudovito darilo za vse, ki jih imate radi in jim želite (še bolj) povezano in sproščeno partnerstvo.). Obe najdete na spletni strani socuten.si.

12. Erotične igre. Na spletni strani Gtocka.si najdete ogromno erotičnih iger s katerimi si boste popestrili večere in seveda vaše spolno življenje. Tu imate tudi mojo kodo za popust NATASA15, ki velja na vse neznižane izdelke.

To je le nekaj od ogromno zabavnih in romantičnih iger, v katerih lahko s partnerjem uživata skupaj. Ne glede na to, ali raje igrate igre, ki vaju zbližajo, ali tiste, ki vaju nasmejijo, ena izmed naštetih vam bo zagotovo prišla prav in vam prinesla obilico zabave, smeha in povezanosti ter vsaj malo začinila vajin odnos.

Torej, pripravite pripomočke, vzemite pijačo, kakšen prigrizek, udobno se namestite in se lepo imejte ob igranju!

Preberi tudi – Ideje za darilo za valentinovo.

Preberi tudi