Urejena mamica in lepe trepalnice

by Nataša
Lepe trepalnice je prvo kar opazim na človeku, tudi moškem

Velikokrat se vprašam kako lahko mamice tako hudičevo dobro zgledajo. Predvsem tiste, ki imajo še manjše otroke. No, jaz priznam, ne dam veliko ZA svojo urejenost.

Seveda bi bila rada lepa, urejena in zgledala fenomenalno. Ampak sem že od nekdaj taka, da se mi pa za to ne da porabljati niti časa, kaj šele denarja. Največ kar naredim za svojo urejenost je to, da si poleti občasno namažem nohte, ampak me potem vse mine, ker se mi ne da spravljat dol laka. Seveda si naredim osnovni make up skoraj vsak dan, ampak to zajema le kremo in BB kremo ter mascaro. Tudi moja kopalnica ne premore več od tega (Čeprav je moja tiha želja, da bi se pa znala res lepo in profesionalno namazati …. nekoč).

Edina stvar, ki me pa resnično mori oziroma sem res nezadovoljna z njo, so moje trepalnice. Ker sem svetla, so moje obrvi in trepalnice tudi svetle. In npr. poleti, ko me dobi sonce, se sploh ne vidi, da imam eno ali drugo. 2 leti nazaj sem si sicer privoščila umetne trepalnice, na katere sem hodila približno eno leto. Potem sem pa za daljši čas pristala v porodnišnici in po rojstvu nedonošenke s še ostalimi težavami mi je bila to zadnja skrb in sem si  kar v porodnišnici populila še tistih par, ki mi jih je ostalo. Itak mi je večina že odpadla zaradi jokanja. Seveda me je skoraj kap, ko sem odstranila še zadnje umetne trepalnice!!! Moje trepalnice, ki so bile prej reees dolge (čeprav svetle), so bile sedaj dolge oziroma bolje rečeno kratke približno 3 milimetre. Groza. Če sem si jih namazala z mascaro, je bilo pa še bolj grozno. Počasi, res počasi sem si jih okrepila z ricinusovim oljem. Ali pa so samo potrebovale čas, ne vem.

No, ampak te trepalnice so me še kar morile – da se mi ne bi bilo treba vsak dan mazati z mascaro, ker po 20 tih mesecih nespanja (res nespanja, ko ali sem ponoči pokonci po 2 do 3 ure ali pa se zbujam na pol ure) včasih nimam energije niti za mazanje trepalnic. Pri raziskovanju kaj bi lahko naredila za lepši izgled brez tratenja časa za vsakodnevno mazanje, sem naletela na naravno keratinsko vihanje trepalnic. In na punco, ki ustvarja in skrbi za druge pod imenom Refleksoterapija Petra.  Z lastnico firme Refleksoterapija Petra,  Petro Koželj, sva se že pred časom pogovarjali preko Facebooka o drugih stvareh, ko pa sem ugotovila, da se ukvarja tudi z naravnim keratinskim vihanjem trepalnic, sem se takoj naročila. Seveda je bila takoj za. Evo, spodaj si lahko ogledate kakšna je razlika med prej in potem.

Trepalnice pred keratinskim vihanjem
Trepalnice pred keratinskim vihanjem
Trepalnice po keratinskem vihanju in barvanju
Trepalnice po keratinskem vihanju in barvanju

Priznam, strašansko sem zadovoljna. Ni mi potrebno vsak dan mazat trepalnic, seveda, ko pa si jih, pa so trepalnice sploh lepše.

Petra Kozelj v svojem salonu  uporablja blagovno znamko ELLEEBANA LASH LIFT. Ta blagovna znamka sicer prihaja iz Avstralije in je vodilna znamka na področju naravnega vihanja trepalnic.

Elleebana Lash Lift vaše trepalnice okrepi s keratinom od korena do konic. Jih ne poškoduje, temveč celo okrepi. Trepalnice postanejo močnejše. Prav v tem je glavna prednost pred umetnimi trepalnicami, ki naravne trepalnice obtežijo in ščasoma oslabijo. Privihane trepalnice optično postanejo daljše in tudi gostejše. Kljub barvanju jih lahko normalno dodatno mažete z mascaro (čeprav to niti ni potrebno).

Od mojega obiska salona je 1 teden in razlike še nisem opazila, vse je tako, kot prvi dan. Učinek vihanja naj bi bil viden od 8 pa vse do 12 tednov. S privihanimi in pobarvanimi trepalnicami sicer še nisem šla plavat in v savno, se pa normalno umivam po obrazu, mencam oči…ne pazim nič posebno na trepalnice in to mi je res všeč.  Sama imam zelo občutljice oči, ampak po keratinskem vihanju in barvanju nisem imela nobenih težav.

Celoten postopek vihanja je trajal cca 30 min, z barvanjem pa 45 min.

Preberi tudi