NAJ DARILA ZA MESEC DECEMBER – 1. DEL

by Nataša
Ideje za novoletna darila

Prihaja december in s tem se kupovanje daril za vse zimske može bliža s svetlobno hitrostjo. Sama vsako leto začnem misliti na obdarovanja že precej zgodaj, v septembru. In tudi letos sem iskala ideje, kaj komu podariti že nekoliko prej.

Za vas imam nekaj idej, kaj bi lahko prišlo prav za darilca.

Za dojenčke sem izbrala Origami čoln, ki ga najdete v trgovini Healthbox.si. Ne samo, da igračka izgleda strašno kjut, origami čoln je  naravna igračka, ki se lahko uporablja kot grizalo, igračka za kopanje, senzorična igrača ali kot dekorativni predmet. Njena tekstura je mehka in super nežna za dlesni naših malčkov. Narejena je iz mehke naravne gume Hevea in ne vsebuje nobenih luknjic ali razpok, kjer bi se lahko nabirale bakterije in plesen.

Guma je biorazgradljiva, ročno pobarvana z naravnimi barvami in je brez nevarnih kemikalij.

Naša Jerca jo zelo rada uporablja kot igračko v banji. Super za podajanje z bratcem (četudi je že malo večji, se ne brani takih igric).

Healthbox pa vam ponuja tudi popust na vsa grizala in sicer 10% s kodo NARAVNAGRIZALA10.

Najbolj lušten origami čoln ever

Najbolj lušten origami čoln ever

 

Drugo zelo uporabno darilo pa je termobidon  Klean kanteen. Omenjeni bidoni  so izdelani iz visoko kakovostnega jekla in imajo res dolgo zivljensko dobo. Za razliko od plasticnih ne zasmrdijo in se ne obarvajo, tako da se jih lahko uporablja vec let. Temperaturo ohranijo vec ur, odlicni so za pozimi in poleti. Izdelani so z mislijo na okolje, v celoti se jih lahko reciklira. Termo steklenicke pa zelo olajsajo pripravo adaptiranega mleka ponoci in na sprehodih. S posebnimi nastavki pa jih lahko spremenimo v bidone, tako ima otrok lahko isto steklenicko od novorojencka pa vse do solarcka. Na prvi pogled je res nekoliko visja cena, vendar se na dolgi rok prihrani ogromno, saj jih ni potrebno ves cas menjavati, s tem pa vplivamo tudi na okolje, saj znatno zmanjsamo odpadke.

Mi smo zelo zadovoljni, sploh v tem vremenu, ko se voda na hladnem res hitro ohladi. Jaka jo bo uporabljal za treninge, midve z Jerco za izlete, Uroš pa za športanje na snegu. Tako, da mislim, da je tako darilo res primerno za vso družino.

Naročite izdelke iz Ama ama trgovinice in izkoristite 10% popust na vse izdelke s kodo Never2late4u.

Popoln jeklen bidon

Popoln jeklen bidon

Ena res dobra ideja za darilo se mi zdi štampiljka za unikatne piškote, ki jo lahko naročite na spletni strani www.mrozek.si.

Mi svoji dve štampiljki z imeni Jaka in Jerca že imamo in smo se že sladkali z odličnimi piškoti (tako po izgledu in okusu). Poleg štampiljke dobite tudi recept, kar je sploh super.

Mrožkov unikatni pečat za piškote
Mrožkov unikatni pečat za piškote
Najlepši piškotki
Najlepši piškotki
Jerca
Jerca

Potem pa je še tukaj letošnji hit. Ravnotežna deska. Za vse male nadebudneže in velike nemirneže je to idealna igrača, ki zagotovo ne bo ostala v kotu. Že poznate? Kupite jo lahko na spletni strani www.babypark.si.

Wobbel ravnotežna deska

Wobbel ravnotežna deska

Seveda pa, ker imam doma punčko, katero rada tudi lepo oblečem, ne morem mimo cotk. Slučajno sem na Facebooku zasledila ustvarjalko Majo, ki šiva čudovite izdelke pod imenom  M UniKat. Sama sem izbrala čudovit kompletek za Jerco v velikosti 86. Tak kompletek lahko naročite do velikosti 116. Seveda pa nujno pokukajte na njen profil na Facebook in si poglejte še vse druge izdelke.

Super kjut kompletek

Super kjut kompletek

 

Preberi tudi