Jerčin izbor daril za vzgojiteljico (in seveda zase)

by Nataša
Jerčin izbor izdelkov v otroški trgovini Mamaa

Vrtčevsko leto je pri koncu, nekateri otroci bodo poletje preživeli v celoti doma, drugi delno na počitnicah pri starih starših in na morju, nekateri pa bodo zaradi različnih okoliščin še vedno obiskovali vrtec.

Ker naša Jerca z letošnjim letom eno od vzgojiteljic izgubi zaradi nastopa porodniškega dopusta, sva se skupaj odločili, da ji nekaj podariva. Enostavno zato, ker je fajn vzgojiteljica. In ker je Jerca tudi punca, ki ima tudi tisto dobro lastnost nas vseh punc- pač rada šopingira, si je ob ogledu spletne trgovinice Mamaa kar sama zase izbrala še nekaj “malenkosti” kot sama pravi. Jap, 4 letnice že vejo!

Darilo za vzgojiteljice je na splošno kar težko najti, ker se že precej ponavljajo. Ker je vzgojiteljica noseča, sem želela, da ji podarimo nekaj v zvezi z bodočim dojenčkom. Ampak res nekaj takega, kar ni bilo videno in dano za darilo bodočim mamicam že neštetokrat. In seveda, da je tudi nekaj, kar bo zagotovo uporabljala. Na Instagramu sem naletela na spletno trgovino Mamaa. Brskanje po fotografijah me je kar malo prevzelo, saj Mamaa ne ponuja nekaj, kar je že videno, ampak je lastnica pripeljala v Slovenijo popolnoma drugačne znamke, kot smo jih bili do sedaj vajeni. Z lastnico Rebecco sva si začeli dopisovati. Med drugim sva ugotovili, da sva obe mami otroka z redko prirojeno anomalijo. Kar me je še bolj pritegnilo.

Spletno stran sem pokazala Jerci. In skupaj sva se odločili, da bo dojenček skoraj zagotovo potreboval kakšno lepo tetra plenico. Izbrali sva malo večjo tetra plenico iz bambusa in bombaža Bamboo Dots. Le ta je super uporabna za zavijanje dojenčkov v prvih dneh življenja ali pa je uporabna kot odejica.

In ko dojenček začne dobivati prve zobke oziroma že veliko prej, potrebuje tudi grizalo. Naleteli sva na reees čudovito grizalo iz 100% kavčuka Unicorn. Grizalo pa ima tudi različne teksture, ki spodbujajo dojenčkov občutek vida, sluha, vonja, dotika in okusa. Seveda ni bilo dvoma o tem, da pristane v nakupovalni košarici.

Z izborom sem bila več kot zadovoljna. In močno upam, da bo všeč tudi vzgojiteljici.

Tako kot sem napisala zgoraj, Jerca ne more iz svoje kože. Ona pač nujno potrebuje nekatere stvari. Seveda kaj potrebuje je odvisno od njenega odbobja ;). Trenutno ima obsesijo s črkami in številkami. Rada šteje, sešteva, piše in se igra trgovino. Zato je tokrat “nujno” potrebovala leseno računalo Jollein. Računalo je res lepe naravne in nežno roza barve. Na eni strani je tudi mini tabla, kjer lahko s priloženo kredo pišeš oziroma rišeš. Poleg računala pa se je zagledala v leseno sestavljanko, seveda s števili. Da se do šole dodobra nauči števil, je rekla.

Ker ji primerne posteljnine trenutno primanjkuje sem samo iz radovednosti pogledala tudi zavihek na spletni strani pod imenom Otroška posteljnina. Ufff, napaka. Takoj je pokazala na roza posteljnino z narisanim motivom koale. “Mami, to hočem!” In ker sem kot mama šibka (in seveda je bila posteljnina všeč tudi meni), sem ji rekla, naj ji bo. Ampak potem morava izbrati še nekaj za Jagodo, sem ji rekla. Po tehtnem razmisleku sva izbrali okroglo igralno podlogo Jollien s prekrasnimi motivi kaktusov in listov.

Luštna bambus odejica in kavčuk grizalo
Luštna bambus odejica in kavčuk grizalo
Jerčin izbor v trgovini Mamaa
Jerčin izbor v trgovini Mamaa
Krasna posteljnina z motivom koale
Krasna posteljnina z motivom koale
Jerca ponosna na novo posteljnino
Jerca ponosna na novo posteljnino

Seveda bi Jerca z veseljem še izbirala (priznam, tudi mene je še marsikaj zamikalo – koga pa ne bi ob vsem tem prekrasnem izboru otroških stvari, ki v večini v Sloveniji še niso bile videne), pa vseeno prevelikega kopičenja stvari tudi jaz ne maram (sploh pa nepotrebnih).

Sem pa izredno zadovoljna z izborom, ker se Jerca z veseljem igra z računalom in številkami. Prisvojila si je tudi prekrasno okroglo podlogo, namenjeno Jagodi (itak). O navdušenju nad njeno novo posteljnino pa sploh raje ne bi.

Vsem, ki iščete ali darilca ali otroške stvari zase oz. za otroke trgovinico močno priporočam, ker v njej najdete izdelke prekrasnega dizajna po dostopnih cenah.

P.S. In skoraj bi pozabila … za vas sem priskrbela tudi kodo za 10 % popust “POLETJE10”, ki velja do 10.7.2020.

 

 

 

Preberi tudi