Nosečniško fotografiranje

by Nataša
Nosečniško fotografiranje

V poplavi vseh fotografov in fotografinj se zadnje čase res težko odločiš h kateremu fotografu oziroma fotografinji bi šel. Seveda, če si želiš profesionalnih fotk. In odvisno tudi od tega kaj si želiš: družinsko fotografiranje (notri, zunaj), fotografiranje novorojenčka, nosečniško fotografiranje, dokumentarno družinsko, poročno, budouir fotografiranje,….

Jaz priznam, imam pri vsakem že svojega favorita. In za nosečniško je to definitivno Baltazar studio.

Sama niti pomislila nisem, da bi se šla nosečniško fotografirat. Nimam niti postave za kaj takega, povrhu vsega mi je po Jerci ostalo še kar precej trebuščka, ki ga nisem uspela niti malo zgubit in tega res nisem hotela imeti za spomin. Kaj šele, da bi ga lahko komu javno pokazala. No, pa me je Uroš vseeno prepričal. Da pa enkrat se pa moram nosečniško fotografirat. “Prav”, sem rekla, “če ti plačaš …!” Ahahaha … Ampak sem bolj upala, da se bo premislil. No, pa se ni. In tako sem kontaktirala Tino.

Nosečniške fotografije so mi res najbolj všeč pri Tini, ki deluje pod imenom Baltazar studio. Tina opozarja vse nosečke, da se je potrebno na nosečniško fotografiranje naročiti kar nekaj časa prej (jaz sem se v 25. tednu), fotografiranje pa opravi tam nekje v 32. tednu.

In tako smo šli vsi skupaj (hotela sem še, da imamo še kakšno družinsko fotko zraven) v Kamnik na dan fotkanja, kjer ima Tina studio. Malo mi je bilo odveč, priznam, ker sem si mislila, itak bom na koncu, ko bom dobila fotke jokala (no, poznam nekaj takih). Ampak me je Tina znala sprostiti, vzbudit zanimanje in me malo zmotivirat za življenje ;). Hvala, Tina. Saj, če bi vedela, da bom tudi jaz na teh fotkah tako fajn izpadla, bi že vstopila v studio čist naspidirana.

Ena družinska fotka
Ena družinska fotka

 

Jerca na konjičku
Jerca na konjičku
Še mi2
Še mi2
Na dežju
Na dežju

Eno od fotografij lahko vidite tudi danes na Instagramu, nekaj pa jih še pustim za presenečenje.

Lepo bodite.

 

p.s. Tule pa si lahko ogledate še fotografije dojenja z Jerco. – Sanja’s visuals.

 

Preberi tudi