Nosečniška oblačila, nočna mora zame

by Nataša
V Popek nosečniških oblačilih je vse lažje

Nekaterim nosečkam se v prvih mesecih nosečniški trebušček sploh  ne pozna. Zato lahko nosijo svoja oblačila še kar nekaj časa. Mene pa je moj trebušček začel utesnjevati že zelo zgodaj. Tam nekje pri dveh mesecih si svojih hlač nisem mogla več zapeti. Sicer imam mogoče srečo, ker nosim nekaj takih, ki imajo patentiran pas, pa vseeno.

Tokrat res nisem hotela izgledati (vsaj na začetku ne), kot da sem se precej zredila. Ker dejansko je tako zgledalo, saj sem čisto takoj na  začetku nosečnosti dobila “nagrado” v obliki dvakratnega povečanja prsi (pa tako sem se veselila končno mojih starih prsi, “uplahnjenih” po več kot dveh letih dojenja).

In že tisti sumljivi pogledi so mi povedali vse. “Lej jo, kako grdo se je zredila!”  Niso bili prepričani ali sem se res zredila ali je kaj drugega narobe. Najbrž ni nihče pomislil na še eno nosečnost.

Mogoče pa sem imela samo jaz tak občutek. Ampak nujno, res nujno sem si mogla poiskat kakšen  nov kos oblačila. Nosečniška oblačila – je bilo še katero tako groza nakupa novih oblačil, kot mene?

Seveda sem najprej pregledala internet, kaj imam sploh na voljo. Izbira oblačil pri nas ni nekaj zelo pestra. Seveda v tem času ni problem naročevati oblačil iz tujine, ampak moje telo že tako ni po standardih, da bi si pa nosečniška oblačila nakupila preko interneta, je odpadlo. Žal.

Zato sem se po svoje prve nosečniške pajkice odpravila kar v Popek nosečka trgovino. Res je, da imajo tudi internetno trgovino, ampak sem se tja odpravila kar sama, ravno zaradi zgoraj napisanega. Glede na to, da ponavadi ne nosim pajkic, sem bila presenečena, da so mi bile kot ulite (no, malo jih je bilo treba skrajšat). In to številka S!! Ha, ha. Prezadovoljna za moj prvi nosečniški nakup.

Te pajkice sem nosila kar nekaj časa vsepovsod in tudi po več stotih (malo pretiravam, itak) pranjih so ostale take, kot takrat, ko sem jih kupila.

Moj trebušček pa je rastel, zraven pa še seveda zadnjica in stegna (Uroš me je že kmalu, tam nekje pri treh mesecih,  razveselil z izjavo:“Joj, ja, si pa kar postala zaobljena .. te je kar zalilo!!” Aaaaa … no, če prebere to kateri moški, tega se res ne govori nosečnicam, ki smo že tako tako obremenjene s kilogrami.

Sama imam sicer do šopingiranja (zase, seveda, za druge z veseljem) že od prej precej odklonilen odnos in me je misel na to, da si moram sedaj pa zares poiskat kakšno novo oblačilo zase čisto zadepresirala.

Zato pa je bilo treba sedaj res v akcijo. Nujno sem potebovala še kakšne hlače, jopico in seveda majčke. In ker sem imela s prvim in edinim nakupom za to obdobje res super izkušnje v Trgovini Popek, sem se vrnila kar tja.

Tako sem bila strašno vesela, ko so mi nasproti prišle prijazne (reees prijazne, ne pretiravam) punce iz trgovine Popek. Najprej sem bila zelo skeptična, da mi bo sploh kaj prav, saj že tako ali tako težko najdem kaj ustreznega. Ampak so me potolažile, da v kolikor kaj ne paše na rit, trebuh, pas (no, kar ga sploh imaš), noge, … da vse popravijo po tvoji postavi. Tudi skrajšajo hlače, tako da sem iz trgovine prišla strašno zadovoljna. In s popolnoma zame ulitimi oblačili. Sama sem si privoščila pižamo v koralni barvi, ki jo bom lahko uporabljala še po porodu, saj je narejena tudi za dojenje. Ter športni komplet, jakno (kot jo vidite na naslovni fotki) in športne sive hlače. Top. Udobno. Lahko se nosi za športno prireditev ali pa tudi za kakšen sestanek.

Krasna jopica v koralni barvi
Krasna jopica v koralni barvi
V Popek oblačilih je lažje letanje za mojo malčico
V Popek oblačilih je lažje letanje za mojo malčico
Trebušček v 30. tednu
Trebušček v 30. tednu

Sedaj pa me čaka še kakšen nakup majic za dojenje in seveda modrčka (še hujša nočna mora kot oblačila.. haha). Mislim, da se bom tudi po ti dve več kot nujni oblačili za novopečene mamice vrnila v Trgovino Popek.

******************************************************************

Za vse bralke pa sem priskrbela super popust na vsa oblačila, razen dodatke in spodnje perilo. S kodo POPEKNATAŠA imate kar 15 % popusta.

****************************************************************

Photo by: MoiOaa Photography (prva in druga fotka), tretjo pa je naredila kar moja Jerca ;).

Preberi tudi