MOJA LETOŠNJA IZBIRA DARIL – 2. DEL

by Nataša
Lady Art Talk

Ja, sedaj pa je že december. Miklavž nosi že jutri in še dobro, da nosi le sadje in sladkarije ter mogoče komu (pri nas) prinese še kakšne nogavice in rokavice. Ampak res samo tistim zelo zelo pridnim.

In tako imamo še čas, da nakupimo še tista darila, ki jih še nismo. Ali pa dobimo idejo, kaj bi bilo letos res posebno darilo.

V prejšnjem zapisu sem opisala moj izbor daril, ki so se nanašali predvsem na dojenčke in malčke. Za izbrana darila vas popust še vedno čaka.

V tem zapisu pa sem se posvetila bolj darilom, ki so primerni za odrasle, za nas, za mamice. Ali babice.

Krasno darilo si lahko izberete pri slovenski ustvarjalki, umetnici, ki ustvarja pod imenom Lady Art Talk – Inspirational Art. Stanka Vukelić ustvarja v mešani tehniki. Pogosto ustvarja slike z ženskimi portreti in inspirativnimi besedili. Pravi, da so slike nekakšen njen dnevnik, ki izražajo njen notranji osebni razvoj, dvome, veselje,… Kolekcijo slik dopolnjuje tudi z različnimi modnimi dodatki, v katere je vgradila podobe in sporočila iz njenih slik. Pri njej lahko najdete lična žepna ogledala (kar je res primerno darilo za vsako žensko), medaljone, prstane, broške, uhane in magnete.

Lady Art Talk obesek
Lady Art Talk obesek
Lady Art slika
Lady Art slika
Lady Art ogledalca
Lady Art ogledalca
Druga slovenska ustvarjalka, ki mi je že dolgo časa nazaj padla v oči in s katero sva tudi že sodelovali pa je Simplicity Ana Fabjan.
Ana ustvarja prekrasne drobižnice, etuije za očala in nakupovalne vrečke, ki so vse poslikane z njenimi unikatnimi grafikami. Ana šiva tudi torbe in nahrbtnike, ki so narejeni iz usnja in volne. Sicer so torbe in nahrbtniki v višjem cenovnem razredu, ampak so skoraj popolnoma ročne izdelave.
Spodaj si lahko ogledate njene izdelke.
Krasni torbi iz volne in usnja
Krasni torbi iz volne in usnja
Simplicity Ana Fabjan shopping bag in drobižnica
Simplicity Ana Fabjan shopping bag in drobižnica
Drobižnica z unikatno grafiko
Drobižnica z unikatno grafiko

In ker si ženske včasih lahko privoščimo tudi malo več oziroma si lahko zaželimo tudi kakšno malo “večje” darilo in ker nikoli nimamo dovolj torbic, si lahko za letošnjega Božička ali Dedka Mraza omislimo še kakšno torbico. Ena ni nobena, kajne? Te prekrasne lesene torbice izdeluje D Design.

D design rdeči torbici
D design rdeči torbici
D design bela torbica
D design bela torbica
Notranjost torbice
Notranjost torbice

V kolikor pa želite, da darilo ne vsebuje le enega izdelka, lahko v spletni trgovini Muci Buci naročite kar že zavit paket daril, ki vsebuje različne izdelke različnih ustvarjalcev širom sveta. V paketku najdete nogavice, milo domače izdelave, uhane, čestitke in magnet. Na njihovi strani lahko izberete različne pakete, ki vsebujejo različne izdelke ter se odločite tudi cenovno, kateri vam bolj ustreza. Seveda pa to ni vse. Izberete pa lahko prekrasne nogavice, prekrasne ročno narejene svilene šale, uhane, ogrlice ali čestitke.

Muci Buci paket daril
Muci Buci paket daril
Muci Buci svileni šal
Muci Buci svileni šal
Muci Buci nogavice
Muci Buci nogavice

Preberi tudi