Ko zboli mama

by Nataša
Krema UNDO proti gubam

Ta teden sem zbolela. In to ne z vročino ali prehladom, katerega bi lahko malo prikrila s kakšnimi tableti in drugimi pripravki. Dobila sem trebušno virozo. Najbrž večina od nas staršev ve, kako to izgleda. Ko ne moreš niti odpreti oči, ne da bi se zavrtelo vse okoli tebe in se slabost in glavobol mešata s tako močjo, da ne veš kaj je hujše.

In ker kot mama težko ležim kakšen dan ali dva v postelji, tudi tokrat nisem.

Saj vsi poznate tole?

“Ko sem zbolela, sem si močno zaželela mame. Potem pa sem se spomnila, da sem sama mama in da ni nobenemu mar, da sem bolna.”

Haha. Malo za hec in malo za res.

Tako nekako sem se sama počutila ta teden. Viroza je prišla iznenada, dopoldan sem se z  Jerco še oglasila v knjižnici, po kosilu pa sem nenadoma postala strašno utrujena in z njo zaspala. Zbudila pa sem se kot v drugem svetu. Najprej strašen glavobol, takoj nato slabost, mrazenje,…

Iz šole je prišel Jaka, s katerim sva se bila že dan prej dogovorila, da ga izprašam še snov za naslednji dan, ko bo imel ustno ocenjevanje. Seveda mu nisem mogla odreči pomoči. Istočasno pa je Jerca želela, da sem ob njej, ko ona malica. Tako, da sem iz spraševanja hitro letela vmes še k njej posedet k mizi, da ni bilo prehudega vika in krika. In nazaj k Jaku. Komaj, da mi je uspelo, da sem ga nekaj izprašala. Priznam, nisem zdržala do konca. Obležala sem na kavču. Seveda je moj najstnik to hitro izkoristil in se ulegel zraven, hkrati pa gledal televizijo in si zaželel še, da ga malo masiram zraven.

No, o tem govorim. Otrokom je vseeno, če je mama bolna. Mame pa jim tudi v najhujših trenutkih težko odrečemo pomoč.

Seveda masiranje ni prišlo v poštev, moj pogled je povedal vse. Poleg tega je bilo moje počutje čedalje slabše. In tako je ostalo celo noč, do jutra.

Zjutraj sem, po neprespani noči, bruhanju in res slabemu počutju, objavila svojo slikico na Facebooku.

In ne morem verjeti, ampak veliko ljudi mi je napisalo, da glede na vse, precej dobro izgledam. In ko sem se kasneje (ko sem malo lažje obdržala fokus na telefonu za dalj časa) pogledala še enkrat svojo fotografijo, priznam, koža je bila videti prav sijoča. Glede na to, da bi morala biti izsušena in sivkasta po taki “prekrokani” noči.

To mi je dalo za misliti.

Že nekaj tednov nazaj sem sprejela sodelovanje s podjetjem Sensilab in na preizkus dobila njihovo linijo izdelkov Undo. Celotna linija vsebuje kolagensko kremo Undo, kolagenski napitek ter prehranska dodatka v obliki kapsul “anti age” proti gubam in nepravilnostim na koži in “nutrishine” za zdrave lase in nohte. Ker sem o začetku jemanja kolagena premišljevala že kar nekaj časa, pa tudi kremo proti gubam sem si kupovala že nekaj časa, sem bila sodelovanja res vesela. In vse omenjene izdelke jemljem od prvega dne, ko sem jih prejela. Prav tako uporabljam kremo od trenutka, ko sem jo prejela.

Kremo si nanesem zjutraj in zvečer na očiščen obraz. Krema je prijetnega vonja, se hitro vpije in ne pušča sledi ali občutka zategnjenosti na koži. Tako, da sem s kremo res zadovoljna. Sicer prvih rezultatov v smislu zmanjšanja gubic še ni, ampak me je že omenjena fotografija prepričala, da deluje. Sam včasih niti ne opaziš, dokler te drugi ne opomnijo, kajne?

Paket izdelkov UNDO
Paket izdelkov UNDO
UNDO krema proti gubam
UNDO krema proti gubam
Jutranja rutina z izdelki UNDO
Jutranja rutina z izdelki UNDO

Mame zmoremo imeti marsikaj pod nadzorom, a naravni proces staranja se zgodi tudi nam. Zato je še toliko bolj pomembno, da znamo poskrbeti tudi zase z ustrezno nego in zaščito tako kože na obrazu kot z zdavim načinom življenja in prehranjevanjem. Sama sem zelo vesela, da sem našla primerno kremo, ki ohranja mojo kožo sijočo, mladostno in zdravo. Kljub nekaj gubicam. In kljub težki noči. Ter da si lahko k ohranjanju mladostnega videza pomagam z dodatki UNDO.

Prav je, da tudi na področju staranja prevzamemo nadzor same. Vsaj do določene mere.

Ker pa vem, kako smo mame vedno zadnje na svoji listi želja, vam za konec  ponujam super popust. S kodo NEVER20  ti nudim 20 % popust pri nakupu nad 20 € … klikni tu! Popust velja tudi na že znižane artikle!

 

 

 

 

Preberi tudi