F**king Valentinovo

by Nataša
Valentinovo

Ja, danes je valentinovo. Vaaaleeentiiinovo. In seveda, četudi nisi nek hud pristaš tega pocukranega (in uvoženega) praznika, se sedaj sprašuješ ali ti bo tvoj ljubi kaj prinesel. Mogoče, mogoče,… ??

No, jaz vam kar povem, meni moj dragi Uroš ne bo prinesel nič.

In medtem, ko gledate kako so vaše sodelavke in prijateljice dobile rožice in čokoladice ter premišljujete na kakšen prefinjen način bi lahko vsaj te rožice po nesreči najbolje uničile (se zaletite v njeno mizo??? … vsujete v vodo malo prila?? če to sploh deluje … ali pa jih na hitro prepražite kar v mikrovalovki, medtem ko so sodelavke na malici …), si zapomnite, da je valentinovo predvsem zato, da se stvari prodajajo. Da ljudje trošimo. Ker pač radi trošimo, zapravljamo,… in se seveda veselimo ob tem. Nekateri.

Hkrati pa s tem spravljamo v stisko druge. Naprimer take kot sem jaz. Take, ki ne dobimo nič za valentinovo. In nekatere se zaradi tega obremenjujejo.

Najstnice, mladenke, bejbe, ženske, babice, … samske ali v vezi … z otroci ali brez …  zapomnite si eno stvar: “ZASE MORAMO POSKRBETI SAME!! SAME!!”

Zato se nehajte smiliti same sebi in poskrbite zase.

Kako?

Najprej si oprostite vsaj eno stvar danes. Za vedno. Se zgodi. Jebat ga.

Potem se spomnite nekaj lepega o sebi. Nekaj, kar vam je res všeč. Pohvalite se: ” Super sem! Obvladam! Zaslužim si vse, kar si želim in še več! …”

Razvajajte se. Kakorkoli že to pomeni za vas. Sporočite možu, partnerju (če imate otroke), da naj danes prevzame otroke za nekaj uric (če ne pa jim porinite tablico ali telefon v roke ali prižgite TV … in ne, ne bodo se jim skurili možgani od nekaj uric gledanja elektonskih naprav vsake toliko), samske pa ste tako ali tako frej.

Privoščite si najljubšo pijačo. Zunaj ali pa kar doma. Če vam zapaše, si magar prižgite eno cigaro. Za štos.

Za konec pa si privoščite še kopel. Z veliko svečkami, kozarcem vina ali česa drugega. Z veliko čokolade in nekaj jagodami (ne boste verjele, ampak so že prav okusne).

Privoščite si sproščujočo kopel
Privoščite si sproščujočo kopel
Zabavajte se malo same s seboj
Zabavajte se malo same s seboj
Postavite sebe na prvo mesto
Postavite sebe na prvo mesto

Karkoli. Naredite karkoli. Zase. Zato, ker si zaslužite. In verjemite, da si.

 

 

Preberi tudi